miercuri, 29 ianuarie 2014

Campania :"1 Leu te face erou! Doneaza 1 leu si schimba o viata!"


Asociatia "Salveaza o inima", lanseaza Campania :"1 Leu te face erou! Doneaza 1 leu si schimba o viata!" pentru a-l ajuta pe Sergiu Petru Spatariuc sa stranga cei 6000 de euro necesari unei interventii chirurgicale pe cord deschis.

Sergiu Petru Spatariuc, un băieţel de opt luni din satul Dimitrie Cantemir (Avrămeni), are nevoie de sprijinul semenilor din cauza problemelor medicale.
Când a venit pe lume a fost diagnosticat cu Sindrom Down, pentru ca numai la două luni medicii să-i anunţe pe părinţi că micuţul suferă de o malformaţie gravă la inimă, şi trebuie supravegheat continuu pentru că nu are voie să facă efort şi nici măcar să plângă. De atunci, micuţul trebuie să ia pastile zilnic, iar la vârsta de nouă luni, după mai multe investigaţii, urmează să fie operat pe cord.

Ganditi-va cat inseamna 1 LEU pentru voi? Mai nimic... Probabil ca nici nu va mai amintiti ce v-ati cumparat ultima data cu 1 LEU. Poate ca v-ati luat o paine, un covrig sau o bomboana

Dar, pentru Petru cel Mic, 1 LEU inseamna o sansa la viata. Daca 27.112 de oameni doneaza cate 1 LEU, Petru cel Mic poate sa faca interventia chirugicala care ii ofera sansa la VIATA.

Haideti sa demonstram ca se poate si ca putem schimba lumea, putin cate putin. Sa incepem cu lumea lui Petru cel Mic, prin dragostea noastra de care are atata nevoie,de sprijinul nostru neconditionat. Cu toti putem fi eroi donand 1 leu.Haideti sa fim eroul lui Petru cel Mic.

Donati 1 LEU, convingeti-va prietenii, familia si colegii sa faca acelasi lucru si ajutati un copil aflat in suferinta. Cand el va fi mare, va putea ajuta la randul lui alti copii.

Nu lasati indiferenta si pretextul ca sunt prea multi copii bolnavi pentru a-i putea ajuta pe toti sa-i franga aripile lui Petru cel Mic. Putem face schimbari mari cu pasi mici, uitandu-ne in jurul nostru si actionand, cu resursele noastre limitate.

Puteti dona online folosind platforma https://secure.mobilpay.ro/buy-product/igqubtsau direct in cont folosind datele de mai jos:
Titular cont:
Spatariuc Florin (tatal copilului)
RO53RZBR0000060016421442 LEI
RO68RZBR0000060016421463-EURO
RO57RZBR0000060016421467-USD (dolari)
Cod SWIFT RZBRROBU
NR.TELEFON:0763177465-tata copilulu

Orice donatie este binevenita si fie ca dati un leu sau o suma mai mare, apreciem fiecare gest

Va multumim si va rugam sa transmiteti mesajul campaniei noastre catre cat mai multi oameni si, cu siguranta, impreuna vom reusi!
1 Leu te face erou! Doneaza 1 leu si schimba o viata!
Detalii despre Petru cel Mic le gasiti pe :http://petruspatariuc.blogspot.ro/

3 comentarii:

  1. Buna seara,

    Am intrat pe link dar mesajul este:
    "donatii pentru Gabriela Tudorache".
    Va rog sa-mi dati detalii.
    Multumesc,
    Mihai Marius

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Marius link-ul final a fost folosit si intr-o alta campanie umanitara pentru Doamna Gabriela Tudorache iar ca sa fac alt link de donatii imi ia mult timp pentru aprobari si avem la dispozitie doar 4 link-uri de donatii

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Sunt mama unui copil nascut cu o malformatie la inima si trecut prin mai multe operatii. De fiecare data am apelat la formularul E112. Este dreptul vostru sa il folositi. Noi operatia am facut la HerzCentrum din Bad Oeynhausen din Germania. Operatia a fost efectuata de un doctor roman, un mare OM, Dr Eugen sandica. Vi-l recomand cu caldura.
    De asemenea, pe site-ul www.malformatiicardiace.ro, gasiti o comunitate de parinti cu copii cu probleme la inimioara. Acolo veti gasi consiliere, ajutor si multe, multe informatii care va vor ajuta spre a ajunge la una din clinicile de afara. Informatii cu tot ce trebuie sa faceti pentru a reusi sa accesati E112.
    Multa sanatate, curaj si speranta.

    RăspundețiȘtergere